Webbsite personvernregler

Nettstedets personvernerklæring
Denne siden ble sist oppdatert [28/06/2018]. Du vil bli varslet når det skjer viktige endringer i denne erklæringen.
Les denne personvernerklæringen nøye, da den beskriver hvordan VPI og søster selskaper bruker de personlige opplysningene dine. Når du bruker nettstedet vårt, vil VPI og søster selskaper som eier delen av nettstedet du åpner, fungere som felles datakontrollere som behandler de personlige opplysningene dine.

Klikk her for å få tilgang til en liste over datakontrollere og kontaktinformasjonen til dem. Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, ta kontakt med oss på ordre@vpi.no eller på (+47) 33 43 03 50 før du bruker dette nettstedet. Våre vilkår og betingelser for bruk av nettstedet forklarer vilkårene for bruken din av nettstedet vårt www.vpi.no, som gir en inngangsport til produkter og tjenester fra oss, samt mye annen nyttig informasjon.
VPI og søster selskaper behandler de personlige dataene dine i samsvar med databeskyttelseslovverket i driftslandene.
Vi kan endre denne personvernerklæringen fra tid til annen ved å oppdatere denne siden. Vi anbefaler at du sjekker denne siden fra tid til annen for å sikre at du er komfortabel med eventuelle endringer. Men hvis disse endringene har en relevant innvirkning på måten vi behandler dine personlige data på, informerer vi deg.
Hva er personlig informasjon?
«Personlig informasjon» er informasjon knyttet til et identifisert eller identifiserbart individ som vi samler inn når du bruker dette nettstedet. Når du bruker denne nettsiden, er det viktig at du bare gir oss din egen personlige informasjon, og sørger for at personlig informasjon du oppgir er nøyaktig og oppdatert. Vær oppmerksom på at du vil være ansvarlig for unøyaktig, tredjeparts eller falsk personlig informasjon du oppgir til oss
Hvilken informasjon samler vi inn?
Når du bruker dette nettstedet, og underlagt ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler, husk at vi kan registrere:

 • områdene av nettstedet du besøker;
 • språkinnstillingene dine
 • kampanjen/URL-en du kom til nettstedet med;
 • Din aktivitet på nettstedet, for eksempel produkter som er sett, ressurser du laster ned og all informasjon du gir oss
 • Informasjon om datamaskinen din, for eksempel hvilken nettleser du bruker, nettverksplasseringen og typen tilkobling du bruker (f.eks. bredbånd, ADSL osv.) og IP-adresse; og
 • Teknisk og annen informasjon som ikke personlig identifiserer deg.Vi gjør dette ved å bruke informasjonskapsler. Se dokumentet vårt omRetningslinjer for informasjonskapsler og kontroll for mer informasjon om hva en informasjonskapsel er, hvordan vi bruker dem på nettstedet vårt og hvordan du kan deaktivere visse informasjonskapsler.
  Når du blant annet oppretter en brukerkonto, sender inn en online-forespørsel, ber om informasjon fra oss, registrerer deg for nyhetsbrev eller registrerer deg for et arrangement, kan vi be om noen eller alle følgende opplysninger, i tillegg til slik ytterligere informasjon som du kan oppgi frivillig:
 • ditt navn;
 • kontopassord;
 • rolle;
 • firmanavn;
 • e-postadresse;
 • postadresse;
 • telefonnummer; og
 • prosjektnavn.Når du har opprettet og logget inn på brukerkontoen din eller sender inn informasjon via nettstedet vårt, vil vi vite hvem du er, og du anerkjenner at aktivitetene på denne nettsiden og informasjon om deg og/eller bedriften din kan bli registrert på systemene våre, inkludert skybaserte systemer.
  Noen obligatoriske opplysninger kreves, og du ser det som angitt av en stjerne (*), men annen informasjon er valgfri, og hvis du ikke vil gi den til oss, trenger du ikke bekymre deg. Men det vil hjelpe oss å svare på henvendelsen din. Hvis du ikke oppgir obligatorisk informasjon, kan vi nekte å akseptere forespørselen som denne informasjonen forespurt for.
  Du er herved enig i innsamling av personopplysninger som beskrevet ovenfor.
  Hva gjør vi med informasjonen vi samler inn? 
  Vi bruker denne informasjonen til følgende formål:
 • for å overholde de juridiske forpliktelsene våre
 • for å undersøke og reagere på potensielle brudd på loven eller nettsideregler, samt potensielle brudd på våre eller relevante tredjeparts systemer og nettverk;
 • for å identifisere deg og kommunisere med deg;
 • til å gi deg denne nettsiden og produkter og tjenester fra oss (enten tilgjengelige via nettsiden eller frakoblet);
 • for å gi deg en brukerkonto
 • for å opprettholde interne arkiver;
 • for å utvikle produkter og tjenester;
 • for å utvikle nettstedet vårt;
 • til å oppfylle forespørsler og svare på spørsmål eller klager;
 • til markedsundersøkelser og vurdering av markedsføringsstrategier og kampanjer;
 • hvis du allerede er kunde eller kontakt av oss, til å oppdatere informasjonen vår om kontakten med deg på kundeforvaltningssystemet vårt;
 • til å levere våre egne produkter og tjenester til deg;
 • til å markedsføre våre egne produkter og tjenester til deg, gjennom midler som nyhetsbrev og invitasjoner til arrangementer, og
 • sende informasjon til leverenadører, distributører, selgere og forhandlere utenfor VPI og søster selskaper, slik at de kan kontakte deg om sine kampanjer, tjenester, arrangementer og andre aktiviteter i forbindelse med VPI og søster selskaper-produkter og -tjenester (dette vil bare gjelde der du har gitt oss eksplisitt samtykke).
  Du bekrefter at du aksepterer at VPI og søster selskaper behandler de personlige dataene dine for de formålene som er nevnt ovenfor.

  Markedsføring
  Vi ønsker å gi deg informasjon om VPI og søster selskapers produkter og tjenester, og annen informasjon fra VPI og søster selskaper, som vi tror du kan synes er interessant. Vi kan sende deg slik informasjon via post, e-post og/eller telefon hvis du er enig, eller med mindre du har bedt oss om ikke å gjøre det (se nedenfor).
  Vi gir ikke de personlige opplysningene dine til eksterne organisasjoner (dvs. til leverandører, forhandlere, distributører og forhandlere utenfor VPI og søster selskaper) for egen direkte markedsføring i forhold til VPI og søster selskapers produkter og tjenester uten ditt uttrykkelige samtykke.
  Hvis du ikke vil at informasjonen din brukes til direkte markedsføring fra et VPI og søster selskaper, kan du kontakte det relevante VPI og søster selskaper-firmaet du har mottatt markedsføring fra, slik at de kan slette deg fra markedsføringslistene sine. Hvis du har mottatt e-postmarkedsføring fra et VPI og søster selskap og bestemmer deg for at du ikke lenger ønsker å motta markedsføring på e-post fra dem, vil du kunne velge å ikke motta ytterligere e-postmarkedsføring fra dem ved å følge en abonnementslenke i e-posten, eller ved slike andre midler som vi kan kommunisere til deg. Vær oppmerksom på at vi som gruppe ikke har noen global markedsføringsdatabase, noe som betyr at vi ikke kan avslutte abonnementer på markedsføring fra alle VPI og søster selskaper sentralt.
  Hvem deler vi denne informasjonen med?

I tillegg til VPI og søster selskaper (nettstedets operatør) kan den personlige informasjonen din behandles av den relevante partneren til VPI og søster selskaper som eier den delen av nettstedet du har tilgang til.
Vi kan avsløre de personlige opplysningene dine (hvis du har tillatt det) til tredjeparter som er lokalisert i landet ditt og i andre land enn ditt eget, i samsvar med gjeldende lover. Hvis vi har ditt eksplisitte samtykke, kan vi gi de personlige opplysningene dine til eksterne organisasjoner (dvs. til leverandører, forhandlere, distributører og forhandlere som er utenfor VPI og søster selskaper) slik at de kan kontakte deg om sine kampanjer, tjenester, arrangementer og andre aktiviteter i forhold til VPI og søster selskapers-produkter og -tjenester uten ditt uttrykkelige samtykke.
Vær oppmerksom på at landene som de personlige opplysningene sendes til/åpnes i, kan ha annen standard for databeskyttelse enn landet du befinner deg i. Vi har imidlertid innført tiltak for å sikre at informasjonen din er tilstrekkelig beskyttet. Hvis du vil vite mer om beskyttelsen vi har satt inn for å holde informasjonen din trygg, ta kontakt med vår datakontroller.
Der organisasjoner utenfor VPI og søster selskaper leverer en tjeneste til deg på våre vegne, eller hjelper oss med å levere tjenesten til deg (f.eks. sender deg litteratur som du har bedt om fra oss eller hjelper oss med å svare på forespørsler fra deg om den tekniske driften av nettstedet), kan vi dele de personlige opplysningene dine med de organisasjonene, som bare bruker informasjonen til å yte den aktuelle tjenesten. Vi beholder imidlertid kontroll over de personlige opplysningene dine og enhver tredjepartstjenesteleverandør som vi bruker må handle i samsvar med våre instruksjoner, og beskytte konfidensialiteten og sikkerheten til den personlige informasjonen som nødvendig. Vi kan også dele de personlige opplysningene dine med en kjøper eller potensiell kjøper av virksomheten vår.
Under noen omstendigheter må vi muligens videresende de personlige opplysningene dine ved lov, fordi en domstol, politiet eller annen politimyndighet har bedt oss om det.
Oppbevaring av informasjonen din 
Vi lagrer bare de personlige opplysningene dine så lenge det er nødvendig for oss å bruke de personlige opplysningene dine som beskrevet ovenfor, eller for å overholde juridiske forpliktelser.
Når de personlige opplysningene dine behandles med ditt samtykke (f.eks. for markedsføringsformål), lagres slike personlige opplysninger inntil du har trukket tilbake samtykket til slik behandling, eller inntil tidsfristen som er lovfestet.
Dine rettigheter, hvordan du får kopier av eller endrer informasjonen vi har samlet og hvordan du kan klage
Du kan be om detaljer om personlig informasjon som vi har om deg, i henhold til databeskyttelseslovverket. Hvis du vil ha en kopi av informasjonen om deg, sender du en forespørsel til det relevante VPI og søster selskapet.
Du kan motsette seg behandling av personopplysninger når det er legitim grunn til å gjøre det, forutsatt at det ikke er noen lovlig forpliktelse for oss å utføre denne behandlingen, og forutsatt at denne retten til opposisjon ikke er utelukket av en uttrykkelig klausul i dokumentet som tillater denne behandlingen. For å unngå tvil, kan behandling for markedsføringsform alltid bestrides.
Hvis du mener at noen opplysninger fra et VPI og søster selskaper om deg er feil, ufullstendig eller behandles ukorrekt, skriv til VPI og søster selskaper så snart som mulig, så vil dette slette, blokkere, rette opp, oppdatere eller slutte å behandle informasjon under vilkårene som er fastsatt i lovverket.
Hvis du vil å lage et direktiv om håndtering av de personlige opplysningene dine etter døden, gi oss beskjed, så forplikter vi oss til dette.
Hvis du vil klage på et påstått brudd på loven, ber vi om at du sender oss din klage skriftlig til VPI og søster selskaper, på adressen vist her. Vi svarer på klager og gjennomfører eventuelle rettsmidler underlagt vilkårene som er fastsatt i lov.
Sikkerhet
VPI og søster selskaper er forpliktet til å sørge for at informasjonen din er sikker. For å hindre uautorisert tilgang eller utlevering, har vi iverksatt passende fysiske, elektroniske og administrative prosedyrer der det er relevant, for å beskytte og sikre informasjonen vi samler inn.
Hvis du når som helst mistenker eller blir klar over et sikkerhetsbrudd (f.eks. passordet ditt for tilgang til den registrerte kontoen din på dette nettstedet blir stjålet, eller du mottar mistenkelig kommunikasjon fra noen som utgir seg for å være en VPI og søster selskaper-ansatt eller fra en falsk nettside som hevder å være tilknyttet VPI og søster selskaper), send kommunikasjonen til oss eller rapporter hendelsen via e-post til ordre@vpi.no eller skriftlig til VPI og søster selskaper, Gåserødveien 11, 3158 Andebu, så snart som mulig.
Kobling til andre nettsteder
Nettsidene eller markedsføringsmeldingene våre inkluderer noen ganger koblinger til andre tredjeparts nettsteder som vi ikke kontrollerer. Når du har forlatt nettstedet vårt / e-postmeldingen med markedsføring, kan vi ikke holdes ansvarlig for innholdet på disse tredjepartsnettsidene eller beskyttelsen og personvernet for informasjon du gir til disse nettstedene. Du bør være forsiktig og se på personvernserklæringen/-retningslinjene som er i kraft for nettstedet det gjelder.
Samtykke
Ved å bruke eller fortsette å bruke denne nettsiden og/eller oppgi de personlige opplysningene dine etter å ha gjennomgått dette nettstedet, har du samtykket til vilkårene som er presentert for deg i denne personvernerklæringen, slik at de felles datakontrollerne kan fortsette å behandle denne informasjonen, med mindre og til du motsetter deg ett eller flere av de formålene som er angitt ovenfor, eller tilbakekaller samtykket helt eller delvis i henhold til vilkårene heri.

Åpningstider

Adminstrasjon:
Man – Fre: 08.00 -16:00

Produksjon:
Man – Tors: 07.00 – 15:30
Fre: 07.00 -13.00

 
Personvernpolicy

Kontakt oss

Tlf: +47 33 43 03 50
E-post: vpi@kingspan.com

Adresse

Gåserødveien 11
3158 Andebu

Produktkatalog og nedlegging